E-post markedsførings-hemmeligheter i 2022

E-post markedsførings-hemmeligheter i 2022

E-postmarkedsføringshemmeligheter, her er hva som fungerer i 2022. I markedsføringsverdenen er det en virtuell minibank. Du kjenner de maskinene du går til og tar ut penger? Du setter inn et kort, setter inn PIN-koden din og tjater, du får penger ut av bankkontoen din. Men på internett regnes e-postlisten din som en minibank. Hver gang du trenger mer inntekt, er alt du trenger å gjøre å sende ut en e-post. Og jeg kom ikke på dette konseptet.

Tips nummer én, vask listen din. Dette er hvordan jeg får mine åpne rater over 30%. Når du fortsetter å sende e-post til folk og de ikke åpner det, hva tror du Gmail og Hotmail gjør? De la den i spamboksen. Selv om personen ikke har klikket på spam, legger de det i spamboksen. Så for å unngå at e-postene dine går til søppelpostboksen, som når jeg sender deg en e-post, leser du dem, du får dem.

Tips nummer to, bruk tilfeldige emnelinjer. Det øker vanligvis åpne rater med 12 % fra testen min. Med andre ord, hvis noen virkelig var ordentlig med emnelinjene sine.

Tips tre, bruk e-postlisten din for å få følgere på dine sosiale plattformer. Dette vil hjelpe med regelen om syv. Se i markedsføring, det er noe som heter regelen om syv. Når noen ser eller samhandler med merkevaren din syv ganger, er det mye mer sannsynlig at de evangeliserer deg. Det hjelper deg med å bygge den merkevaren og hjelper deg bare å vokse. Ved å gjøre dette vil du få flere følgere på alle nettverkene dine, mer engasjement. Du vil hele tiden være foran folk, og du kan kontinuerlig fremme for dem.

Tips nummer fire, følg opp når folk legger til ting i handlekurven, men ikke fullfører. Dette reduserer vanligvis prisene for forlatte handlevogner med opptil 18 % med én enkel e-post, for eksempel «Hei John, jeg la merke til at du la til dette toalettpapiret. «Det er nesten utsolgt, det er bare to til. «Sjekk det ut.» Fungerer sannsynligvis ikke like bra med toalettpapir, men det kan fungere med t-skjorter eller scootere eller sykler eller hva du selger.

Tips fem, hold e-postene dine korte og konkrete. Vi fant ut at korte e-poster som er på under 200 ord har en tendens til å ha en høyere klikkfrekvens med syv til 38 %. Det er en enorm forskjell. Så i stedet for å ha veldig lange e-poster, hold dem korte og til poenget.

Tips seks, send e-postene dine tidlig om morgenen. Vi fant ut at når du sender e-postene dine rundt kl. 06.00 for tidssonen som abonnentene dine er i, har du større sjanse for å få e-postene dine åpnet fordi når de våkner og sjekker e-postinnboksen deres, vil du være øverst kontra å være på bunnen. Hvis du er på bunnen, går de gjennom mye på toppen og så fortsetter de ikke og så er de ferdige. Så send dem ut tidlig i tidssonen din. Vi synes vanligvis at klokken 6 fungerer best.

Tips sju, legg til verdi selv når du selger, det skaper bare bedre kunder. Det er et nettsted som heter Legion Athletics. Og hva Legion er, det er et merkevare for fitnesstilskudd. De genererer mye av inntektene sine via e-post, mer enn 10 %. Og måten de gjør dette på er at de ikke bare selger deg proteinpulver eller kosttilskudd, de viser deg også hvordan du best bruker dem, de beste treningsrutinene og hvordan du kan bli sprek, bedre og sunnere mens du tar produktene deres.

Tips åtte, send på nytt til uåpnede. Dette legger vanligvis til 8 % ekstra til åpningsraten. Jeg gjør dette hele tiden. Hvis jeg sender ut hundre tusen e-poster og bare 25 000 eller 30 000 åpner dem, vet jeg at jeg kan få omtrent 8000 til for å åpne e-postene hvis jeg sender på nytt til alle de uåpnede og jeg endrer emnelinjen. Nøkkelen er å endre emnelinjen. Hvis du ikke endrer emnelinjen, fungerer det ikke like bra.

Tips ni, legg til nedtellingstidtakere i e-postene dine. Og jeg har sett dette øke salget med omtrent 19 % de siste gangene jeg gjorde det. Nå vil du bare gjøre dette når du selger noe og det er en promo og det faktisk går tom. Så jeg ville ikke satt en nedtellingstidtaker i e-posten min hvis kampanjen varer for alltid, men hvis kampanjen varer i 24 timer, vil jeg legge til nedtellingstidtakeren i e-posten fordi den fungerer.

kilde

Jack