Få gratis markedsføring fra YouTube

Få gratis markedsføring fra YouTube

Hvorfor bør du ta deg tid til å markedsføre på YouTube? Det er mange andre kilder for annonsering du kan vurdere, så hvorfor skulle YouTube være et av alternativene du legger på listen din. Det er faktisk mange grunner til at YouTube kan fungere så bra, noen ganger mye bedre enn de andre veiene, og dette kan være sant uansett hvilken type produkt eller tjeneste du prøver å selge.

Gratis markedsføring!

For det første, og viktigst av alt, hvis du ikke har et stort markedsføringsbudsjett, er YouTube gratis. Mens du må investere litt av tiden din for å finne ut målgruppen din og lage videoene du vil bruke, vil det være helt gratis å kunne laste opp og til og med lage videoene du vil laste opp. Hva kommer en annen reklamekilde til å være gratis?

Videoinnhold er virkelig kraftig

I en verden som beveger seg mer og mer på nettet, er innhold kongen. Og av alt dette innholdet er videoinnhold noe av det beste. Mange ganger vil folk heller se informasjon om et produkt eller en tjeneste på nettet i stedet for å lese om det. Det er også en sjanse for at videoen din kan bli viral. Hvis du lager en video som er spesielt bra, emosjonell, morsom eller noe annet, kan videoen din ha potensial til å bli viral på kort tid. Det å bli viral betyr at det kan være tusenvis av mennesker som vil dele videoen din med andre de kjenner. Hvis det gjør det veldig bra, kan dette bety at bedriften din blir eksponert for en uendelig mengde mennesker.

YouTube appellerer også til et globalt og et lokalt publikum (perfekt for lokal søkesuksess. Basert på typene søkeord du bruker, kan videoen din bli sett av folk over hele verden. Du kan til og med ende opp med kunder fra andre land hvis alt går bra Hvis du er bekymret for at rekkevidden skal gå for langt fordi du bare er en lokal bedrift, er det mulig å endre dette slik at du bare blir funnet av folk i din region.

Vis ekspertisen din på YouTube

YouTube er fantastisk for å demonstrere ekspertisen din. Du kan bruke videoene dine på å gi bort gode tips, som hjelper til med å vise seerne at du er eksperten på akkurat ditt felt. For mange kunder eller klienter som du går etter, vil de ha et valg mellom to virksomheter, og du vil være sikker på at de velger deg. Hvis du har videoer på YouTube som viser hvorfor du er et godt valg, vil dette hjelpe virksomheten din til å skille seg ut.

Lag den en gang og la den selge for deg

Bare fordi du bare bruker litt tid på en video og deretter legger ut det, betyr ikke det at alt arbeidet med videoen din er gjort. Å lage en video er som en av de beste selgerne i verden. Du trenger bare å lage videoen én gang og deretter laste den til YouTube. Da kan videoen gå på jobb, og være tilgjengelig når som helst på dagen eller natten som noen vil se på den. Og for hver ny video du lager, lager du en ny selger. Det er egentlig ingen grenser for hva du kan gjøre med dette.

YouTube gir kunden et ansikt

Noen ganger er det du trenger å gi kunden et ansikt, en person de kan stole på, for å danne den forbindelsen for å gjennomføre salget. Og siden det er umulig for deg å gå ut og møte alle kundene dine, kan det virkelig hjelpe å lage en video som kan gjøre dette arbeidet for deg. et hodebilde slik at folk fortsatt kan se hvordan du ser ut.

Søkemotorvennlighet

Videoer på YouTube er svært SEO-vennlige da YouTube eies av Google. Dette er veldig viktig. Når noen gjør et søk på nettet, er det sannsynlig at en video kommer til å holde på en topplassering under de organiske søkene. Hvis dette ender opp med å bli videoen din, er dette en stor sak, for av en eller annen grunn, og ditt harde arbeid, skiller videoen din seg ut over de andre koblingene. Og selvfølgelig kommer flere mennesker til å se videoen din hvis den er rangert høyt i søkeresultatene, uansett hvor mye du konsentrerer deg om SEO-taktikken på stedet.

Jack