Få YouTube-markedsføring til å lønne seg uten å bruke en krone!

Få YouTube-markedsføring til å lønne seg uten å bruke en krone!

Det er flere små så vel som store bedrifter som har brukt YouTube-markedsføring som en del av deres overordnede markedsføringsstrategi. Mange bedrifter opplever imidlertid raskt at de ikke lykkes med denne typen markedsføring. Bedrifter som ikke lykkes med å bruke YouTube som en del av markedsføringsstrategien sin, mislykkes generelt av de samme grunnene.

Først og fremst vil mange selskaper opprette en YouTube-kanal og deretter begynne å laste opp noe annet enn «reklame» til kanalen deres. Det er svært få mennesker som faktisk oppsøker «reklame» når de besøker YouTube. Bedrifter som lager en «viral video»-opplevelse, der de lager karakterer og en historie for å «skjult» selge produkter og tjenester, er 400 ganger mer suksessrike med YouTube-markedsføring.

Et annet problem som får selskaper til å mislykkes når det kommer til YouTube-markedsføring, er mengden videoer de laster inn. Hvis du ikke klarer å oppdatere og laste inn nye videoer til YouTube-kanalen din på en regelmessig og rettidig basis, vil du ikke få et stort publikum. Bedrifter som lykkes med denne typen markedsføring er selskaper som hele tiden laster opp nye videoer og oppdaterer kontoene sine.

Jo mer oppdatert YouTube-kanalen din er, jo større er sjansene dine for å få følgere og bli populær. De fleste selskaper som har funnet stor suksess med YouTube-markedsføring vil laste opp hvor som helst mellom 1 og 3 videoer per uke! Jo flere oppdateringer du lager, jo flere mennesker vil du nå ut til og jo mer trafikk vil du generere til virksomheten din.

Jack