Organisk søkemotoroptimalisering for lokale bedriftseiere

Organisk søkemotoroptimalisering for lokale bedriftseiere

Jeg har drevet online markedsføring i over et tiår, og jeg har sett endringene som har skjedd spesielt med hensyn til Google og deres algoritmeoppdateringer, og jeg er sikker på at mange av dere vil bli redde for hvordan du kan optimalisere nettstedet eller bloggen din. lenger.

Det er mye snakk om søkemotoroptimalisering, men ikke så mye om organisk søkemotoroptimalisering i seg selv. Så jeg vil ta tak i det emnet først. Så, hva er egentlig organisk søkemotoroptimalisering?

Organisk søkemotoroptimalisering er mye som vanlig søkemotoroptimaliseringsarrangement fordi det er prosedyren for å optimalisere utformingen av nettstedet ditt slik at søkemotorresultater, etter å ha tatt hensyn til innholdet ditt, bruker den forberedte listen med søkeord. Søkemotoren vil rangere nettstedet ditt høyere i de ikke-betalte eller naturlige oppføringene. Du vil ofte se disse vises under de betalte annonsene øverst på siden på Google.

Organisk søkemotoroptimalisering ofte referert til som naturlig søkemotoroptimalisering, har en liten forskjell fra vanlig søkemotoroptimalisering i spesifikke aspekter, men fokuset her er å jobbe mot å få den beste rangeringen i naturlige søkemotorresultater.

Hvis du er ny på dette området av nettstedoptimalisering, kan det være verdt tiden din å investere litt penger med en SEO-spesialist for småbedrifter. De vil til å begynne med utføre en gjennomgang av nettstedet for deg, vanligvis gratis, deretter vil de lage en rapport som beskriver områdene de mener trenger oppmerksomhet for å forbedre posisjonen din. Du bør finne kostnadene rimelige og bedre, men det gir deg sjansen til å lære litt og fokusere på din egen virksomhet i stedet for å prøve å lære flere nye metoder samtidig, det er bare ikke verdt tiden din, etter min mening.

Ditt valgte SEO-team vil vurdere nettstedet ditt grundig for å se hvordan du best kan forbedre nettstedets kapasitet. De vil da prøve å finne ut eventuelle tekniske problemer som kan utgjøre et problem og hindre at nettstedet ditt blir riktig indeksert under prosessen med organisk søkemotoroptimalisering.

En av metodene de utvilsomt vil ønske å adressere er å finne de optimale søkeordene eller frasene med lav konkurranse som du kan målrette mot og realistisk vinne for deg selv for å rangere etter og dermed forbedre strømmen av besøkende.

Nøkkelordanalyse må være ekte, men det må se naturlig ut, ellers ender du opp med en meningsløs setning. Du bør jobbe dine langhalede søkeord inn i et avsnitt og deretter inneholde det vanlige innholdet. Den bør inneholde detaljer om funksjonen, tjenestene og produktene som tilbys via nettstedet ditt. Det må også forbli på linje med målene dine for markedsføring av nettstedet ditt (få ekstra trafikk). Dette prøver å få best mulig innflytelse på organisk søkemotoroptimalisering fra søkemotorene og sluttbrukerne.

Noen eksperter på organisk søkemotoroptimalisering vil tilby deg en liste over målsøkeord og -setninger som har blitt rangert tidligere, og viser deg hvor ofte de har blitt brukt av Internett-søkere tidligere.

Organisk SEO starter med å velge de riktige tittel- og metataggene, utvikling av tekst på siden med fokus på innhold og design, og etter det er fullført kan du begynne å bygge dine interne lenker som vil gå frem og tilbake på nettsidene dine som lenker artikler med andre sider eller innhold slik at de besøkende kan finne veien rundt. Hvis guiden følges av deg selv eller teamet ditt, vil nøkkelordets betydning og korrekt sideformatering øke din naturlige rangering.

Mange SEO-selskaper liker fortsatt å manuelt sende inn nettsider til de forskjellige søkemotorene individuelt, men dette er ikke et viktig skritt, og jeg tror ikke at manuell innsending er mer effektiv enn automatisk innsending. Jeg tror automatisering der det er mulig kan bidra til å få jobben gjort mer effektivt og frigjøre tid til å utføre andre organiske SEO-aktiviteter.

SEO-firmaet ditt må stole på å lage etiske koblingsstrukturteknikker, ikke bare for å ivareta sikkerheten til rangeringene dine, men for å tillate nettstedbeskrivelsene å plasseres under det ideelle katalognettstedet og klassifiseringene. Etisk organisk lenkestruktur vil hjelpe brukerne av nettstedet ditt til å finne akkurat den rette ressursen på nettstedet ditt.

Når SEO-teamet ditt har kommet deg så langt, ville det være lett å tro at du er ferdig, men dessverre slutter ikke optimaliseringen av nettstedet ditt og dets plassering i søkemotorrangeringene der. Du eller SEO-teamet ditt må kontinuerlig sjekke for å sikre at nettstedet ditt opprettholder eller forbedrer sin plassering i rangeringene og at det ikke er noen feil som kan vises på nettstedet ditt som ødelagte koblinger osv.

Et av nøkkelverktøyene du eller SEO-teamet ditt uten tvil vil gjøre er å sette opp Googles verktøy for nettredaktører for å sikre at du drar nytte av din gratis Google My Business-oppføring samt sender inn et områdekart for nettstedet ditt. Dette vil hjelpe søket motorer for å gjennomsøke nettstedet ditt for å rangere det. Bruk av webmasterverktøyene deres kan også gi deg litt innsikt i hva som skjer hvilke sider som har blitt indeksert og for å se om det har oppstått problemer.

I forretninger, online og offline, må lokal virksomhet ha en tilstedeværelse på nettstedet, de må også ha en tilstedeværelse på sosiale medier for å forbedre deres status i samfunnet så vel som merkevarebyggingen. Men problemet de fleste bedriftseiere står overfor hvis de ikke alltid har tid eller kompetanse til å administrere bedriftsnettstedet og kampanjer i sosiale medier på riktig måte, enten de har en eller ikke for øyeblikket.

Jack